Boete/bezwaar

Heeft u een bekeuring ontvangen en bent u het hier niet mee eens? Dat kan wel eens gebeuren. U kunt in dat geval in bezwaar gaan. Hoe dit gaat en waar u een bezwaar kunt indienen, leest u hier. 


Naheffingsaanslag (parkeerbelasting)

Deze parkeerbon ontvangt u als u bij de parkeerautomaat niet of te weinig betaalt, geen kenteken heeft aangemeld of geen geldige vergunning heeft. U ontvangt binnen enkele weken een naheffingsaanslag inclusief betaalverzoek. Dit betaalverzoek ontvangt u van Co√∂peratie ParkeerService die het volledige heffings- en invorderingstraject voor het betaald parkeren verzorgt. 

  

Aankondiging van beschikking

Deze boete krijgt u voor een verkeersovertreding zoals fout parkeren of parkeren zonder vergunning op een vergunninghoudersplaats.
U ontvangt deze boete van het CJIB, voor meer informatie over betaling en/of bezwaar verwijzen wij u naar de website van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). 

Bezwaar op afwijzen van een vergunning

Heeft u een parkeervergunning aangevraagd maar krijgt u een afwijzing? ParkeerService geeft de vergunningen op basis van gemeentelijke regelgeving uit. Informatie over het maken van een bezwaar vindt u in de afwijzingsbrief.